Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Är du intresserad av att köpa en läsplatta?

Är du intresserad av att köpa en läsplatta? Idag finns det väldigt stora valmöjligheter. Exempel på tillgängliga läsplattor är Sony Reader, Cybook (alias Letto), Iriver Story, Smart Reader, Boox 60, NUUT, Nook och Kobo. De har alla sina speciella för- och nackdelar. Det är inte enkelt för den enskilde konsumenten att veta vilken modell som är bäst. För allt du behöver veta om läsplattor, besök konsumentsajten http://www.läsplatta.eu. Denna webbaserade tjänst är helt utan kostnad och har tagits fram för att hjälpa dig hitta den läsplatta som bäst svarar mot dina behov.

Läsplattan är på snabb frammarsch i ett flertal länder. Enligt BBC minskade försäljningen av vanliga pappersböcker med cirka 5 procent under 2012 samtidigt som försäljningen av e-böcker ökade markant. I USA såldes det fler e-böcker än inbundna böcker. Trenden på stora marknader som Indien och Brasilien talar samma språk: e-boken är på väg att ta över.

Vad är då hemligheten bakom e-boken och läsplattans snabba framgång? En anledning är att du som läsare enkelt och smidigt kan forma läsupplevelsen. Med läsplattan Kobo Touch, exempelvis, går du med hjälp av intuitiv pekteknik enkelt igenom ditt digitala bibliotek, slår upp ord, ändrar typsnittet och byter mellan olika fönster. Kobo Touch har ett 2 GB stort minne som, med ett Micro SD-kort, enkelt kan expanderas till 32 GB. Med 32 GB kan du lagra upp till 30 000 böcker. Att bunkra böcker inför långresan är således inga problem.

Nya läsplattor är vanligen utrustade med wifi-stöd. Om du enkelt vill kunna köpa och låna böcker är det viktigt att du kontrollerar att din modell har denna funktionalitet. Gå till www.läsplatta.eu och läs mer om läsplattor för ex android.

No related posts.

Comments are closed.