Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Att använda tjänsten för byggstädning och att leta efter byggnadsstädare

Äntligen var renoveringen av mitt hus över. Snart skulle jag flytta in. Men innan dess behövde jag lite hjälp när det gäller rengöring. Jag besökte webbplatsen som min vän rekommenderade. Hon sa att hon hade använt tjänsten fyra gånger redan och hon var väldigt nöjd!

Online, gav jag dem detaljer om mitt hus och personliga uppgifter. Jag informerade dem om att mitt hus har 2 våningar med 3 sovrum, 2 badrum, ett vardagsrum och ett kök. De gav mig offerter från  olika företag. Jag hade svårt att välja eftersom de alla gav nästan samma pris med konkurrenskraftig serviceinformation. Jag valde den som ligger närmast vår adress. De fick kontakt med mig och gick sedan direkt till mitt hus. De tog dit en container och alla nödvändiga verktyg för att på ett effektivt sätt avlägsna allt skräp. Jag var så nöjd med deras tjänst. De har arbetat med snabbhet och effektivitet. Inte bara det, de var också vänliga och gick bra ihop med mina katter och hundar. Efter åtta timmar var även bekymmersområdena fläckfria (persienner, fönster, tak, väggar, badrum, matta, kök, golv, balkong, etc.) Det var som att det aldrig hade varit smutsigt!

Jag var mycket nöjd och kommer säkerligen att använda den webbplatsen igen. De gjorde så att  huset blev beboeligt efter renoveringen. Jag rekommenderar verkligen alla att anlita en konstruktionstädservice för att till fullo kunna uppskatta ditt renoverade hem.

Om du behöver också hjälp med byggstädning, besök byggstädning.org

No related posts.

Comments are closed.