Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Behöver du uppsöka en sjukgymnast i Uppsala?

Behöver du uppsöka en sjukgymnast? Bor du i Uppsala-trakten? Då ska du vända dig till Katja Kvarnström och hennes företag Rehabfysio, som erbjuder en rad olika typer av behandlingar.

Det kan finnas en rad olika anledningar till att man behöver uppsöka en sjukgymnast. Kanske är du en idrottsman som har överansträngt dig i din träning? Kanske har du ett allt för stillasittande liv?

Det kan låta som varandras motpoler. Men när det kommer till sjukgymnastik kan det finnas en mängd olika anledningar till att man behöver hjälp med sin kropp. Och faktum är att du kan känna att din kropp är i toppform och ändå kan det vara aktuellt med sjukgymnastik.

För förutom att bota och lindra sjukdomar och hälsoproblem så kan sjukgymnastik också vara förebyggande för just detta. Så ta gärna kontakt med en sjukgymnast – redan innan du får problem. På så vis håller din kropp längre.

Rehabfysio är ett relativt nystartat företag. Men Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast, har en flerårig arbetslivserfarenhet. Bland tidigare arbetsgivare återfinns Idromed Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala.

På Rehabfysio erbjuds en bred palett av behandlingar, som elbehandling (TENS och NMES), ledmobilisering, akupunktur och ”dry needling”, mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet och specifik anpassad träning.

Har du några frågor om sjukgymnastik och vad Rehabfysio kan erbjuda dig? Tveka då inte att ta kontakt med Katja Kvarnström, som du når på telefonnummer 070-383 29 94 och på mejladressen rehabfysio@gmail.com. Företaget har sitt säte på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i Uppsala.

Är du intresserad av att boka en tid på Rehabfysio? Det gör du enklast direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se. Patientavgiften ligger på 150 kronor och ingen remiss behövs. Frikort gäller och ett besök hos Rehabfysio är kostnadsfritt för personer under 20 år. Läs mer om vanliga skador och problem som tex löparknä och hopparknä

No related posts.

Comments are closed.