Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Dagen B – Bröllopsdagen

Bröllopsdagen är dagen då allting äntligen ska ske. Ni kanske har planerat i ett par år och nu sker det. Förhoppningsvis är också allting klart så som ni vill ha det och allting förflyter till lycklig belåtenhet. Så att ni i framtiden kan minnas tillbaka på den perfekta bröllopsdagen som ni drömde om.
Men dagen ni gifter är bara er första bröllopsdag. Enligt tradition är årsdagen av denna dag också kallad bröllopsdag. En dag att minnas och se tillbaks på de år av – förhoppningsvis – lycka ni haft tillsammans. De flesta årsbröllopsdagar har olika namn. De mer kända är silverbröllop (25 år), guldbröllop (50 år) och diamantbröllop (60 år). Fram till 15e året har varje bröllopsdag ett namn. Därefter var 5e år.
Namnen på bröllopsdagarna andas ofta romantik – som blomsterbröllop (4 år), sidenbröllop (12 år), spetsbröllop (13 år), kristallbröllop (15 år) – men kan också ha lite mer… oromantiska namn. Vad sägs om pappersbröllop (2 år) eller gummibröllop (8år). Gifter ni er i unga år och får långa liv kanske ni får chans att fira ert järnbröllop efter 75 år.
Bröllopsdagen kan man fira på många olika sätt. De flesta årsbröllopsdagar väljer par att fira för sig själva. Kanske över en romantisk middag tillsammans. Men de större årsbröllopsdagarna väljer de flesta att göra till festliga sammanhang. Inte minst ett guldbröllop är något man vill fira med familj och vänner.
Vill du veta mer om bröllop, eller få tips kring din bröllopsplanering, kan du gå in på www.brollopsassistenten.se.

No related posts.

Comments are closed.