Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

En microvågsugn förenklar tillvaron

En microvågsugn förenklar tillvaron! De kvällar du blir tvungen att jobba över eller sitta sent och plugga till tentan är det praktiskt att kunna få färdigt middagen på några minuter. Alla som har små barn vet ju hur viktigt det kana vara att snabbt kunna sätta fram maten på bordet. Gör allting lite lättare, köp en microvågsugn som svarar mot dina behov. På hemsidan microvågsugnar hittar du hjälp. Här finns en mängd matnyttig information om microvågsugnar samlad.

Det finns fortfarande människor som oroar sig för att microvågsugnar är farliga på något sätt. Ett flertal tester, bland annat av Svenska Livsmedelsverket, har visat att tillagning med microvågsugn inte påverkar näringshalten i mat mer än vad konventionell tillagning gör. Snarare är det så att den korta tillagningstiden i många fall hjälper till att bevara näringen. Microvågsugnen har ett lfertal andra fördelar. När det gäller bacon, till exempel,  har tester visat att det är nyttigare att tillaga i micron, eftersom halten av cancerogena ämnen då blir lägre.

En variant av den konventionella modellen är microvågsugnar med inbyggd värmeströmning. Idag erbjuder bland annat ledande märken som Whirlpool och Electrolux denna funktionalitet. En micro med värmeströmning har kort tillagningstid och gör dessutom att maten blir lite brynt eller krispig. Man får helt enkelt samma effekt som man uppnår i en vanlig ugn eller på spisplattan. För mer information om olika modeller, konsultera hemsidan www.microvagsugn.se.  Här hittar du en mängd råd och tips om hur du hittar det mest prisvärda erbjudandet.

No related posts.

Comments are closed.