Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Fräscha upp ditt badrum för under 1000 kr

Måla det. Om inte ditt badrum är verkligt palatsliknande så tar det bara en kvart eller två för att byta
färg på väggarna. Om du redan har färg och utrustning i huset, som exempelvis tråg och borstar så kommer denna badrumsrenovering bli ännu billigare. Köp lite nya handdukar i en ljus färg, inget fräschar upp ett badrum snabbare och lättare. Om du fortfarande har lite pengar kvar, kasta in några matchande små handdukar och badlakan också – kanske i en kontrasterande nyans.
De flesta duschdraperier tenderar att bli slitna efter ett tag. Unna dig en ny och köpa några vackra
duschdraperiringar – antingen plastringar i en glad färg eller snygga i krom. Avsluta med att knyta upp det med en överdimensionerad tofs.
Ändra kran. Ja, det stämmer. I din lokala VVS-butik eller bygghandel kan du hitta många stilar för några hundra och de flesta är konstruerade för enkel DIY installation – med endast grundläggande verktyg.  Heminredningsbutiker har underbara tillbehör av alla slag till ditt badrum. Köp en tandborsthållare, tvålkopp och papperskorg i en slick stil, såsom rostfritt stål, ljus retroplast eller ett vackert viktorianskt mönster. Det finns väldigt mycket du kan göra för att med enkla medel få ditt badrum att kännas fräschare.
Men vid någon punkt måste du inse att det är större renovering som behövs. Det är något man skjuter framför sig för det är kopplat med så många stora besvär. Som mycket pengar, avstängt vatten och mycket ljud. Men du kan klara dig undan fint om du bara får bra hjälp. Och det behöver inte bli så dyrt för dig som man kan tro. Bara du letar upp rätt folk att hjälpa dig.
Har du några frågor och vill läsa mer om badrumsrenovering kan du gå in på badrumsrenovering.org

No related posts.

Comments are closed.