Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Har du någonsin dansat med djävulen?

Har du någonsin dansat med djävulen?
I Tim Burtons ”Batman” från 1989 frågar sig Jokern – spelad av Jack Nicholson – just detta.
“Have you ever danced whit the devil in the pale moonlight”.
Men frågan är kanske inte om du har dansat med djävulen i det bleka månskenet. Frågan är om du ÄR djävulen och dansar med andra i det bleka månskenet. För visst skulle man hellre vara djävulen som har den totala kontrollen än den som måste dansa efter hans pipa.
Visst är Batman hjälten i sin egen film, men den som var mest fascinerande i filmen var onekligen Jokern. Så varför inte iklä dig rollen som ren ondska, ge dig ut på dansgolven och släng dig med de bevingade orden från filmen.
Fast du behöver ju inte vara ond på riktigt. Det räcker med att verka ond – och lite cool – och sedan ändå vara lite snäll. Det är det som definitivt gör bäst intryck på folk.
Och för att uppnå den optimala djävulslooken bör du ta på dig ett par Devil Crazy linser. Med dessa linser i blir dina ögon röda, med en gul flammande ring närmst pupillen – som får formen av ett kattöga. Pure Devil!
Du kan läsa mer om crazy linser på http://www.linsbolaget.se/. Här kan du också läsa om färgade linser. Både färgade linser och crazy linser finns utan styrka – för den som bara vill se annorlunda ut. Men här kan du även läsa om vanliga linser – med styrka – för alla möjliga sorters synfel.

http://www.linsbolaget.se/toriska-linser/

http://www.linsbolaget.se/soflens-linser/

http://www.linsbolaget.se/monovision/

No related posts.

Comments are closed.