Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Hur du rengör plastgolv

Ett snyggt golv bidrar mycket till en varm och elegant atmosfär i ett rum, men det kan vara svårt att underhålla och rengöra – särskilt i rum där man vistas mycket. Lyckligtvis är plastgolv hållbara och lätta att underhålla. Och icke att förglömma, det är också billigt och praktiskt.
Små stenar, bitar av smuts och annat kan skrapa på ytan och orsaka repor som gör att golvet ser trött och slitet ut. En vanlig rengöring med vatten rentorkning efteråt kommer alltid att göra susen. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada ytan, eller rengöringsmedel som lämnar en klibbig yta efter sig. Vatten blandat med vinäger är en av de bästa, billigaste och naturligaste rengöringsmedlen. Syran i vinäger tar bort kvarvarande tvål och vax och hjälper även till att desinficera golvet.
Fläckar av mat, speciellt från kryddor och saft kan enkelt tas bort genom att göra en pasta av vatten och bakpulver.
Vid dammsugning av plastgolv använd mjuka verktyg. Använda aldrig hårda borstar eller stålull, och inte heller ammoniak, vax eller lösningsmedelsbaserad golvpolish. Det sista du vill göra är att sätta starka kemikalier på ytan eftersom det kommer att förstöra strukturen i mattan.
Följ dessa steg och du kan vara säker på att du kommer att ha ett varaktigt golv och ett vackert hem.
Är du intresserad av golvläggning och vill veta var du kan läsa mer. Du kan hitta mer information om du går in på www.golvläggning.com och tittar runt. Det finns en hel del informativa artiklar och hjälpsamma texter här.

No related posts.

Comments are closed.