Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

jämföra elpriser

Elavtal.biz

Är du intresserad av att jämföra elpriser och teckna ett nytt elavtal. Gå då in på den svenska informationssajten Elavtal.biz. Genom att använda dig av Elavtal.biz tjänst kan du spara tusentals kronor varje år.

På Elavtal.biz hittar du en mycket smidig söktjänst. Allt du behöver göra är att fylla i inom vilket postnummerområde du bor. Sedan letar Elavtal.biz, i samarbete med Insplanet, upp de bästa avtalen för just dig. Hela denna process tar endast några sekunder i anspråk.

När du ska teckna ett nytt elavtal så är det mycket viktigt att du funderar på vilken avtalstyp som är aktuell för dig. Gör du inget aktivt val så kommer du nämligen att få betala ett tillsvidarepris, vilket är en mycket dålig affär för dig.

Det du ska ta ställning till är huruvida du vill ha ett fast, rörligt eller mixat avtal. Det fasta avtalet löper åren en bestämd tid, vanligtvis ett år, och under denna period så behöver du inte bekymra dig om utvecklingen på den nordiska elbörsen.

Fast avtal ska du välja ifall du är beroende av att ha relativt god koll på vad dina fakturor kommer att landa på. För denna trygghet får du dock räkna med att betala ett högre pris än vad du gör ifall du satsar på ett rörligt avtal. Mixat avtal är precis som det låter, en kombination av 50 % fast och 50 % rörligt avtal. För mer information om elavtal: surfa på www.elavtal.biz.

No related posts.

Comments are closed.