Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Kreditkort med förmåner

Kredit kort med förmåner

Att skaffa ett kreditkort är en självklarhet för många. Men vilken sort kanske inte är lika enkelt. Idag är det inte bara bankerna som ger ut kreditkort, utan även många andra – i samarbete med banker. Till exempel erbjuder många bensinstationer VISA-funktion till ditt bensinkort, vilket gör det möjligt för dig att betala med ditt bensinkort i alla butiker som tar emot VISA. Ofta innebär det att det poängsystem som ditt bensinkort genererar utökas avsevärt och du får många fler förmåner från ditt bensinkortsföretag.

Liknande finns även från IKEA och ICA – vilka också bedriver bankverksamhet, vilket man kanske inte tänker på. Men här kan du koppla kreditfunktioner till ditt kort och utöka de förmåner du vanligtvis får när du använder ditt plastkort.

Vissa förmånskort, som du fått från en butik kan du även använda i många andra butiker, Då är det en bank – som står bakom flera olika butikkedjors kortkrediter – och du kan samordna ditt användande och dina förmåner kopplade till ditt kort.

Med kortet Diners Club Classic har du tillgång till olika VIP-lounger på flygplatser och hotell runt om i världen. Diners Club samarbetar även med flygbolaget SAS och deras Eurobonussystem.

American Express har flera olika kort med olika nivåer av exklusivitet och ju mer exklusivt kortet är, ju fler förmåner är kopplade till det. På de högre nivåerna har du bland annat tillgång till en support som hjälper dig att planera resor, boka och få tag på biljetter som kan vara svåra att få tag på.

Du kan läsa mer om olika kreditkort och vilka förmåner som är kopplade till dem på www.kreditkortexperten.se. Detta är en sida innehållande det mesta du kan behöva veta om kreditkort, hur du får dem och vad det innebär att ha dessa kort – och de förmåner du får.

No related posts.

Comments are closed.