Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Motorservice för din båt

Letar du efter ett företag i Stockholm som kan erbjuda motorservice för din båt? Då ska du vända dig till Djursholms båtvarv, ett familjeägt fullservicevarv med anor ända tillbaka till 1935.

Det är alltid en god idé att serva båtmotorn efter en aktiv sommar, då den har fått stifta bekantskap med vatten. Lämpligt är att då gör detta i samband med att du lämnar in båten för vinterförvaring.

Djursholms båtvarv servar båtar alla fabrikat av inom- och utomhusmotorer samt drev. I själva servicen ingår provkörning såväl som en funktionskontroll. Vidare går personalen på Djursholms båtvarv även igenom motorn, samt byter olja, oljefilter och bränslefilter.

När du lämnar in din båt på service hos Djursholms båtvarv så kontrolleras och byts även drivrem/generatorrem, impeller, kylarvätska, tändstift, vevhusfilter och luftfilter vid behov, samt anoder i sötvattensystem.

Att boka motorservice hos Djursholms båtvarv är mycket smidigt. Allt du behöver göra är att surfa in på djursholmsbatvarv.se välja den eller de tjänster som finns i företagets serviceutbud.

Djursholms båtvarv erbjuder service för diesel 1-3 cylindrar, 4-5 cylindrar och 6 cylindrar samt bensin 4-5 cylindrar, 6 cylindrar och 8-10 cylindrar. Samtliga priser som anges på hemsidan är inklusive moms men exklusive material.

Djursholms båtvarv har som målsättning att din båt ska vara leveransklar 48 timmar efter inlämning. Kombinationen av snabbhet och yrkesskicklighet är något av Djursholms båtvarvs signum.

Har din båt råkar ut för någon skada? Då kan det vara bra att känna till att Djursholms båtvarv i Stockholm samarbetar med de allra flest försäkringsbolagen samt hämtar, besiktigar och utför båtreparationer i Stockholm.

För mer information om vad Djursholms båtvarv kan erbjuda dig och din båt så kan du med fördel surfa in på företagets hemsida, djursholsmbatvarv.se. Där kan du bland annat chatta med företaget. För direkt kontakt på telefon ringer du 08-755 19 09 och mejladressen är info@djursholmsbatvarv.se.

No related posts.

Comments are closed.