Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Orsakerna till övervikt och fetma är många och komplexa

Orsakerna till övervikt och fetma är många och komplexa. Osund kosthållning, brist på fysisk aktivitet, långvarig stress, dålig sömn och överproduktion av insulin är faktorer som bidrar till viktproblem. En viktig förutsättning för att gå ner i vikt är att du skapar bättre kontroll över ditt dagliga energiintag (mat och dryck) i relation till din förbränning. Grace Wellness arbetar för att sprida kunskap om hur man skapar förutsättningar för bättre hälsa och fysiskt välbefinnande.

Grace Wellness förespråkar ett balanserat förhållningssätt till viktproblem. Bland annat erbjuder vi en kostnadsfri Viktskola, ledd av den certifierade personliga tränaren och kostrådgivaren Helene Ahlson. Under 10 veckor får du lära dig att kombinera näringsriktig kost och träning med effektiva kosttillskott. I samarbete med Per-Arne Öckerman, professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet, har vi tagit fram ett flertal produkter som hjälper dig att gå ner i vikt genom att öka förbränningen av fett samt minska aptiten.

På hemsidan kan du köpa Xantan för 15 dagars, en månads eller två månaders förbrukning. Ta två kapslar tillsammans med ett stort glas vatten cirka 30 minuter före frukost, lunch och middag. Xantan är en kostfiber som inte bryts ner av magsafterna. Tillsammans med mat och vätskan bildar preparatet ett gel som passerar genom tunntarmen och resulterar i en ökad volym i magsäcken.

Om du samtidigt vill öka förbränningen rekommenderar vi att du tar Reducer tillsammans med Xantan. Snart introducerar vi även vår nya produkt Multinutrient. Användare av Xantan bör vara minst 16 år. Gravida och ammande kvinnor bör iaktta försiktighet. Läs mer om Xantan och våra andra produkter på www.gracewellness.se.  Mer källor  susanlanefelt.com/grace wellness , boosterreklam.se/portfolio/grace-wellness

No related posts.

Comments are closed.