Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Spela Bingo

Bingogubben

Lär dig att bli en bingospelare på nolltid med hjälp av Bingogubben. Hos www.bingogubben.se hittar du recensioner av några av de mest populära bingosajterna. Vidare har Bingogubben en informativ artikel om hur bingospelandet på nätet fungerar.

Tycker du att vardagen kan vara lite trist och tråkig? Saknar du ett spänningsmoment? Lösningen för dig kan vara att börja spela bingo på nätet. Det är tämligen lätt att komma igång med sitt spelande.   Allt du behöver göra är att fylla i ett ansökningsformulär, ladda ner mjukvaran och lägga över en slant på ditt spelkonto.

Men innan du gör detta så ska du kolla Bingogubbens recensioner. På så vis får du en god uppfattning om vilka sajter som är bra.  En viktig sak innan du skaffar dig ett spelkonto är att jämföra de olika sajternas välkomsterbjudande, eller bonusar som de också kallas.

De kan nämligen skilja sig en hel del åt. Vanligt är att bonusen räknas efter hur mycket som du satt in på ditt konto.  Man brukar tala om att bonusen matchas. Det innebär att om du sätter in 50 kronor, och bonusen matchas med låt säga 100 %, upp till 100 kronor, så får du alltså 100 kronor att spela för.  Välkomstbonusen är dock inte allt.

Gå in på Bingogubben för att läsa mer om andra saker som är värda att tänka på innan man skaffar ett spelkonto. Om du har några frågor om bingospelande eller informationssajten så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Bingogubben.

No related posts.

Comments are closed.