Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Städning är ofta både tråkigt och tidskrävande

Städning är ofta både tråkigt och tidskrävande. Vill du få mer tid över till roligare saker i livet? Anlita då Rent Hemma. Städföretaget erbjuder städning i privathushåll i Storstockholmsområdet till mycket låga priser.

Gör dig själv en tjänst och boka en provstädning för endast 99 kronor i timmen redan idag. Allt du behöver göra är att surfa in på Renthemma.se och fylla i kontaktformuläret samt ange vilket datum som du vill få ett besök av rent hemma.

Som kund hos Rent Hemma väljer dig själv i stor utsträckning när du vill få städat. Antingen kan du välja varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Rent Hemma utför också storstädningar.

Att Rent Hemma kan erbjuda hemstädning i Stockholm till så låga priser har sin förklaring i företagets effektivt skötta organisation samt möjligheten för kunden att göra RUT-avdrag. Kostnaden för att anlita Rent Hemma ligger på 159 kronor i timmen måndagar och tisdagar, och 175 kronor för onsdagar till fredagar.

Väljer du städhjälp i stockholm var fjärde vecka ligger timpriset på 175 kronor. När det kommer till storstädning är priset 189 kronor i timmen. Priserna som angetts ovan är efter RUT-avdraget.

Då du anlitar Rent Hemma kan du alltid känna dig trygg. Företaget har självklart de nödvändiga försäkringar som krävs. Dessutom har samtliga i personalstyrkan tidigare erfarenhet av att städa.

På företagets hemsida ser du vilka moment som ingår i städningen, vilket är väldigt bra då det minskar risken för missförstånd mellan företag och kund. Vidare kan du själv beställa andra typer av städtjänster som inte ingår i det generella utbudet.

No related posts.

Comments are closed.