Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Tågförseningar, rymdresor och världens undergång

Vad är likheten mellan tågförseningar, rymdresor och världens undergång? Man kan nog hitta flera saker om man verkligen anstränger sig. Men den gemensamma faktor som denna text går ut på är vadslagning. Kring dessa ämnen kan man alltså – bland många andra – slå vad om på vadslagningsbyråer.
Förra året kunde man börja spela på om SJ:s tåg ska komma fram i tid eller inte. Om X2000 från Malmö, som avgår klockan 9.17 på lördag, kommer fram i tid till Stockholm ger det till exempel åtta gånger pengarna. Inte speciellt smickrande för SJ, men statistiskt relevant. Just på denna vadslagning kan man även spela under resans gång, men då förändras oddsen.
Andra saker man även kan slå vad om är om huruvida Sverige kommer att införa Euron, om världen går under fredagen den 13e februari eller om Christer Fuglesang kommer upp i rymden igen. Under 2009 var det stor vadslagning kring huruvida Victoria och Daniel skulle gifta sig under året. Oddsen var ungefär lika höga på giftermål som inte giftermål. Att de dessutom skulle hinna med att få barn under året var det dock färre som trodde. Satsade man pengar på det – och det inträffade under året – skulle man fått tio gånger pengarna tillbaka. Men med facit i hand kan vi konstatera att både de som satte pengar på giftermål och barn, förlorade sina satsade pengar.
Vill du lära dig mer om vadslagning och hur du sätter pengar på olika saker kan du gå in på bettingfakta.se.

No related posts.

Comments are closed.