Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Vad är pokerbonus och hur får du den?

Vad är pokerbonus och hur får du den?
Pokerbonus kanske är något du hört talas om när du börjat söka information om onlinepoker. Det låter alltid väldigt bra; men vad är det egentligen och hur kan du få pokerbonus.
Den vanligaste pokerbonusen är en bonus du får när du registrerar ett spelkonto hos en spelsida. Då kan det vara att du får lika mycket pengar att spela för som du satt in på ditt konto. Så om du sätter in 200 kronor får du spela för 400 kronor. På ett sätt är detta inga riktiga pengar då du inte får ta ut dina pengar om du efter en spelomgång skulle ha fördubblat dina pengar. Först måste du omsätta din vinst i nya spel. Beroende på vilken spelsida du registrerar dig hos måste du omsätta din bonus ett visst antal gånger i nya spel innan du till slut får plocka ut din vinst i riktiga pengar.
Liknande bonusar kan du få om du är en trogen kund hos en spelsida och de vill belöna dig för det. Bonusarna är alltså genomgående till för att locka samt behålla kunder. Pengarna till bonusarna kommer från den avgift som internetcasinot tar från varje spelpott. Det är en liten procent, och en del av den avgiften avsätts till olika bonusar för att hålla igång tillströmningen av spelare.
Du kan läsa mer hos varje spelsida vilka bonusar de har och hur du får dem. Du kan även läsa om bonusar på pokerextra.se i deras artiklar.

No related posts.

Comments are closed.