Information om nya releaser av sajter och andra spännande internetnyheter.

Arvako Sajtreleaser

Vore det inte bekvämt att slippa städa?

Vore det inte bekvämt att slippa städa? Många av oss lever stressiga liv och ibland är det svårt att hinna med allting. Gör dig själv en tjänst, unna dig städhjälp. Tack var det så kallade RUT-avdraget, som gör det möjligt för att göra skatteavdrag för hushållsnära tjänster, har alltfler idag råd att hyra in städhjälp. Rent Hemma är ett företag med mångårig erfarenhet i branschen. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till överkomliga priser. Förutom städning kan du även beställa tvättning, strykning och fönsterputsning. Läs mer om på www.renthemma.se.

Rent Hemma tar uppdrag hos privathushåll i hela Storstockholm, men vi begränsar oss till adresser som kan nås med kollektivtrafik. Om du vill boka en tid för provstädning gör du det enklast på vår hemsida. Fyll bara i datum och kontaktuppgifter så hör vi av oss. Alternativt kan du kontakta oss per telefon, 08-120 509 10, eller via e-post, info@renthemma.se. Vanligen måste du boka 4-10 arbetsdagar i förväg. Efter provstädningen gör vi en bedömning av ditt städbehov och tar fram en kostadsberäkning. Vår taxa efter RUT-avdrag ligger på 149 kronor per timme under måndag-tisdag. Onsdag till fredag betalar du 169 kronor per timme.

På rent hemmas sida hittar du en lista över vad som ingår i städpaketet. Om du har specifika önskemål kan du ange dessa i samband med bokningen. För bästa möjliga resultat är det bra om du har möjlighet stanna 15 minuter för en genomgång av bostaden. Alla administrativa ärenden (ombokning, avbokning, avslutning av abonnemang med mera) kan du ta hand om påwww.renthemma.nu. Låt oss hjälpa dig skapa ett renare hem!

No related posts.

Comments are closed.